Bekijk alle leaseopties voor ledschermen bij Ledlease

Wellicht organiseert u binnenkort een evenement waarvoor u eenmalig ledschermen wilt huren. Of u geeft regelmatig optredens, waarbij u zelf schermen ophangt en instelt. Omdat de ledschermen voor zoveel verschillende toepassingen inzetbaar zijn, bieden we ook diverse vormen van huur of lease. Kies de vorm die het beste bij uw wensen past, of laat u adviseren.

Lease voor korte of lange termijn, met of zonder installatie

Full production

In de meeste gevallen zal u op ons willen rekenen om alle facetten van de productie te verzorgen. Geen probleem; daarop zijn we ingericht. In het voortraject zullen we alle aspecten van montage, aansturing en benodigde voorzieningen met u doornemen, zodat we zeker weten dat de ledschermen perfect functioneren en dat u ze optimaal kunt gebruiken. Ook tijdens de show of evenement kunt u desgewenst rekenen op onze aanwezigheid en expertise.

Dry hire

Maakt u regelmatig gebruik van ledschermen en bent u ook ervaren in de montage en het gebruik van de schermen? Dan is dry hire een voordelige optie! Bestel de schermen met de door u gekozen afmetingen en resolutie. Vervolgens verzorgt u zelf de montage en aansturing van de schermen. Een betaalbare optie voor partijen die al precies weten welke schermen zij willen gebruiken – en hoe ze die schermen kunnen aansturen.

Betekent dry hire dan ook dat Ledlease geen service biedt? Natuurlijk niet. Welke leasevorm u ook kiest, wij begeleiden u altijd bij de ingebruikname van uw schermen. Bel onze specialisten voor advies: 0182-725372.

Long-term-lease

Naast huuropties voor enkele dagen termijn biedt Ledlease ook long-term-lease. Denk hierbij aan een opnames van een TV-programma voor een geheel seizoen, of het gebruik van een ledscherm in een pop-podium gedurende het gehele clubseizoen. Indien gewenst monteren wij de schermen en geven we gedurende het gebruik technische ondersteuning. Het volledig in eigen beheer monteren en/of ombouwen van een bepaald ledsysteem behoort ook tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een led-systeem om mee te touren. voor dergelijke toepassingen bieden wij een passende training aan uw crew.

Wilt u meer weten over de gunstige tarieven voor long-term-lease? Neem dan contact op. Bel 0182-725372 of vul het contactformulier in.

Ledlease tilt ook uw evenement naar een hoger niveau

Kleine en grote producties

Een ledscherm van 10m2 of een voetbalstadion vol schermen: alles is mogelijk bij Ledlease. Leg uw productie-uitdaging aan ons voor en wij zorgen voor het ideale ledscherm.

Welk scherm past bij u?

Het aantal toeschouwers, de afstand tot het scherm en de visuele input: het is bepalend voor de grootte en resolutie van het ledscherm. Advies nodig? Ledlease helpt u verder.

Leasevormen op maat

Of u het scherm nu voor een dag of voor een aantal weken nodig heeft: Ledlease heeft de leasevorm die bij u past. Met of zonder montage, voor een lange of korte periode.

    Ledscherm leasen?

    Ledlease neemt contact met u op