Betrouwbare leverancier in LED schermen

Ledlease is een betrouwbare leverancier van LED Video Wall en LED Displays. Vertrouwd door toonaangevende bedrijven uit binnen- en buitenland. Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze LED schermtechnologie, -ondersteuning en -onderhoud om ervoor te zorgen dat we in de beste positie verkeren om een LED Wand voor binnen en een LED Displays voor buiten te leveren.

Full production

Wij verzorgen alle facetten van een productie groot of klein, daarop zijn wij ingericht. In het voortraject zullen wij alle aspecten van montage, aansturing en benodigde voorziening doornemen, zodat we zeker weten dat de LED schermen perfect functioneren en optimaal gebruikt kunne worden. Ook tijdens de show of evenement kan gerekend worden op onze aanwezigheid en expertise.

Dry hire

Maakt u regelmatig gebruik van ledschermen en bent u ook ervaren in de montage en het gebruik van de schermen? Dan is dry hire een voordelige optie! Bestel de schermen met de door u gekozen afmetingen en resolutie. Vervolgens verzorgt u zelf de montage en aansturing van de schermen. Een betaalbare optie voor partijen die al precies weten welke schermen zij willen gebruiken – en hoe ze die schermen kunnen aansturen.

Betekent dry hire dan ook dat Ledlease geen service biedt? Natuurlijk niet. Welke leasevorm u ook kiest, wij begeleiden u altijd bij de ingebruikname van uw schermen. Bel onze specialisten voor advies: 0182-725372.

Long-term-lease

Naast huuropties voor enkele dagen termijn biedt Ledlease ook long-term-lease. Denk hierbij aan een opnames van een TV-programma voor een geheel seizoen, of het gebruik van een ledscherm in een pop-podium gedurende het gehele clubseizoen. Indien gewenst monteren wij de schermen en geven we gedurende het gebruik technische ondersteuning. Het volledig in eigen beheer monteren en/of ombouwen van een bepaald ledsysteem behoort ook tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een led-systeem om mee te touren. voor dergelijke toepassingen bieden wij een passende training aan uw crew.

Wilt u meer weten over de gunstige tarieven voor long-term-lease? Neem dan contact op. Bel 0182-725372 of vul het contactformulier in.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ledlease biedt niet alleen ledschermen –
we helpen u ook met service en advies.

Elke productie is uniek

Van een klein LED scherm tot grote aantallen vierkante meters in bijvoorbeeld voetbalstadions, alles is mogelijk bij ons. Leg uw productie uitdaging aan ons voor en wij zorgen voor het ideale LED scherm.

Welk type scherm past bij u?

Het aantal toeschouwers, de afstand tot het scherm en de visuele input. Alles is bepalend voor de grootte en resolutie van het ledscherm. Advies nodig? Ledlease helpt je verder.

Leasevormen op maat

Of u het scherm nu voor een dag of voor een aantal weken nodig heeft: Ledlease heeft de leasevorm die bij je past. Voor een lange of korte periode, met of zonder montage.

Om de mogelijkheden te bespreken, neem contact met ons op

Bel +31 (0)182 725372, stuur een e-mail of vul onderstaand formulier in.


  Adres

  Beneluxweg 18
  2411 NG
  Bodegraven

  KvK 61015156
  BTW NL854166312B01

  Contact number