2 dagen op Dominator Festival!

Epicode
13 september 2022
4 mins read

Jouw weekendprogramma voor 15 & 16 juli

Het is 15 juli en je hebt net je wekker uitgezet, het is Dominator-tijd! Je krijgt de laatste dingen voor het weekend ingepakt en je bent klaar om je reis te maken naar het meest beruchte themapark in de geschiedenis, waar je de komende 2 dagen zult verblijven. Samen met 50.000 mede-hardcoreheads van over de hele wereld bestorm je de poorten van de waanzin en duik je in volledige hardcore waanzin. Ben je klaar? Laat ons je meenemen op je reis door 2 dagen bij Dominator. Het wordt een Hell of a Ride!

Kamp opzetten

Eerste dingen eerst. Om de komende dagen te overleven, moet je je kamp opzetten op de allereerste Dominator-camping . Kies een sweet spot op de mooie camping, zet je tent op en ga lekker zitten. Het opzetten van je plek kan behoorlijk wat energie kosten, dus als je er klaar voor bent kun je jezelf trakteren op een verkwikkende snack, ga dan naar de chill uit gebieden of misschien zelfs een duik nemen!

Betreed de pre-party

Wanneer de avond begint te vallen en het daglicht langzaam vervaagt, is het tijd voor de Dominator-waanzin om te beginnen. Ga samen met je partycrew naar het zojuist geopende festivalterrein. Enthousiast als je bent, ren je meteen naar de pre-party, waar Miss K8, Tha Playah, Nosferatu, Scarphase, Bass-D, Barber en Tha Watcher op je wachten om het weekend af te trappen.

Bestorm de poorten

Na de pre-party gisteravond wil je graag weten hoe de rest van het festivalterrein eruitziet. Na een stevig ontbijt ben je klaar om samen met je vrienden de poorten van de waanzin te bestormen. Of je nu uit je comfortabele hotel komt of rechtstreeks van de camping , stipt om 11:00 sta je midden in ons heropende themapark. Klaar om alle attracties te verkennen die al zoveel jaren niet open zijn geweest. Eerste stop: de Mainstage!

Bezoek alle gebieden

Op Dominator Festival kun je niet 1, niet 2 maar 7(!) podia bezoeken. En met meer dan 100 artiesten moet je nu een aantal harde (kern) beslissingen nemen. Welke etappe bezoeken en wanneer? Natuurlijk heb je de line-up voor elk podium al ver van tevoren bekeken, zodat je weet welke artiesten je zeker moet zien.

Verken het park

Naast feesten in alle 7 ruimtes, zijn er nog tal van andere dingen te doen in ons themapark. Honger gekregen van alle opwinding? Ga naar een van de foodcourts en haal wat te eten in die maag van je. Zin in spanning? Dan moet je een ritje maken op een van de attracties die verspreid over het park staan. Zorg er wel voor dat je je gordel omdoet, want dit themapark is niet voor niets gesloten…

Geniet van het landschap

Voor 2 dagen op rij bevindt u zich op een werkelijk unieke locatie. Neem de tijd om alle geweldige en gedetailleerde etappes te bekijken, een energieke wandeling langs het strand te maken, een duik te nemen om af te koelen van al dat dansen, bekijk de racebaan en staar naar de prachtige omgeving. Alles doorgenomen? Dan is het tijd om weer wat bewegingen te maken!

Bekijk de eindshow

Na een waanzinnige dag met de vetste hardcore sets, alle activiteiten en chillsessies tussendoor komt het allemaal neer op dit moment. De laatste 30 minuten van Dominator Festival: de befaamde eindshow. Verzamel je partycrew en ontmoet elkaar op de Mainstage voor de slotact van de dag. Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de eindshow van 2019.

De stille disco afterparty

Als je dacht dat dat een wrap was, denk dan nog eens goed na! Als kampeerpakkethouder ben je nog lang niet klaar. Na een MIND-BLOWING eindshow op de Mainstage gaat het feest verder op de stille disco afterparty! Als echte Dominator ben je helemaal klaar voor wat extra uurtjes hardcore waanzin. Zet gewoon je koptelefoon op en GO GO GO!

Meer interessant nieuws